Inschrijven

...

Ga naar inschrijven

Nieuws

Beste prutters, kroospiloten en hardloopfanaten,

Prutrace De Weere 2023 staat weer op de stoep ! Heb je zin om jezelf door 4,5 km aan weiland, 40 slootjes en de nodige meters bagger te zwoegen, sleuren en te slepen ?! Dan zit je hier goed !

Het thema van dit jaar is Tijdmachine. Ben je altijd met de tijd meegegaan, leef je al in de toekomst of heb je al jaren onder een steen gelegen ? Van farao, transformer of zelfs look-a-like van één van je ouders in hun jeugdige jaren, alles kan en alles mag.

Het parcours is weer met de nodige zorg uitgestippeld en het ziet er naar ons idee iets te groen uit allemaal, daar willen jullie toch verandering in brengen ? Schrijf je dus snel in en daag je vrienden en familie uit ! Wij hebben er zin in, jullie vast ook, dus tot zaterdag 8 juli 19:00 !

Het inschrijven kan tot en met 7 juli 2023.

Prutgroet,
Organisatie Prutrace De Weere

P.S. Deelname is vanaf 14 jaar (of als je 14 jaar wordt in 2023) en op eigen risico.

Prijsuitreiking

Voor wat betreft de prijsuitreiking. Deze vindt plaats op de weg voor café 't Centrum op het kermisterrein. De prijsuitreiking begint om 20:00 met wederom unieke prijzen.

FAQ / Veelgestelde vragen

Stipt 19:00 zal het startschot gegeven worden.

Inschrijven is alleen digitaal mogelijk

Startbewijs van de online inschrijving kan vanaf 18:15 opgehaald worden bij café 't Centrum. Ter plekke inschrijven is niet mogelijk.

Persoonlijke spullen kunnen achter worden gelaten bij 't Centrum bij het startbewijsloket.

Wat te doen met het meegenomen kroos en de broekpalingen?

Ook dit jaar kan je weer worden schoongespoeld door de vrijwilligers van de brandweer die ook dit jaar bij 't Centrum staan. Er is GEEN mogelijkheid om na afloop te douchen bij voetbalvereniging DWB. Let dus op dat je je goed laat afsproeien door de brandweer.

Prutrace De Weere
Gemaakt door: Freek Kuijpers